Zakaj imamo radi SECOND HAND?

Že ptički na veji čivkajo, da je v času v katerem živimo, ena najbolj pomembnih stvari skrb za okolje, recikliranje in ponovna uporaba. Ravno zato smo zelo ponosni, da lahko z našimi trgovinami pripomoremo k reševanju največjega problema današnjega časa.

 

Večina vas naše trgovine že dobro pozna, ste zvesti obiskovalci ali pa nas še spoznavate. V vsakem primeru, verjamemo da se tudi vi počutite odlično, ko pri nas najdete kakšen nov kos, ki ga ni možno dobiti v večini trgovin s “hitro modo”.

 

Dokaj nova stvar v Ljubljani je naša VINTAGE trgovina na Resljevi 1, kjer na svoj račun pridete vsi tisti, ki se s svojim stilom radi sprehodite od brezčasnih šestdesetih, skozi barvita sedemdeseta in osemdeseta vse do norih devetdesetih. Pri nas najdete svetovno priznane znamke, outfit za elegantno večerjo, zabavo, službo ali poležavanje pred televizijo. Vsak kos je tako rekoč že unikat in s ponosom se boste z njim lahko pohvalili le vi. Najboljše pa je, da z nakupom pri nas naredite nekaj dobrega zase in okolje, podprete sistem ponovne uporabe, ob vsem tem pa izgledate še bolj odlično kot ponavadi.